Tinnitus behandeling

Tinnitus Therapie

Wellicht bent u met uw klachten die gepaard gaan met oorsuizen reeds opzoek geweest naar hulp. Vaak horen wij van klanten dat er bij deze gelegenheden een goedbedoeld advies is uitgesproken: ‘U moet met uw oorsuizen leren leven’. Wij van Annemiek’s Hoorstudio snappen dat dit voor velen niet haalbaar is, en daarom bieden wij u een therapie aan die u kan helpen.

Onze locaties

Vind hier waar wij ons bevinden.

Annemiek‘s Hoorstudio Arnhem
Lawick van Pabststraat 209
6814 HG Arnhem
026-3511612
Annemiek’s Hoorstudio Doetinchem
de Veentjes 5
7001 DL Doetinchem
0314-360560 Afspraak maken

Annemiek's Hoorstudio man groot

Karel, 56

“Bij Annemiek voel ik me thuis”.

De Tinnitus Therapie

De duur van de Tinnitus Therapie bedraagt 12 weken, waarin u dagelijks 2 uur gaat trainen. Tijdens deze training maakt u gebruik van twee TWINS therapie toestellen. Deze worden door onze deskundige medewerkers geprogrammeerd met zowel uw persoonlijke geluidsbeleving programma, als een therapie ontspan-programma. De TWINS therapie toestellen stelt u samen met ons in, waarbij u een uitgebreide instructie krijgt over hoe u ermee om hoort te gaan. De rest kunt u lekker op uw gemak thuis doen.

Thuis trainen

Thuis zullen de TWINS therapie toestellen uw auditieve centrum in de hersenen ontspannen. Dit gebeurt door dagelijks 2 uur te trainen. U zult eerst inspanningstherapie uitvoeren in een wat rumoerigere omgeving, zoals bij de televisie of in gezelschap. Vervolgens wordt er middels klank- of ruistherapie voor ontspanning gezorgd. Op deze manier leren de hersenen dat tinnitus niet meer belangrijk is.

Er is natuurlijk wel discipline nodig om dit gedurende 12 weken dagelijks uit te voeren, maar de resultaten mogen er zijn. In veel gevallen zal de tinnitus in opmerkelijke mate afgenomen zijn.

Intake

Wij willen dat u tevreden bent met de therapie en dat deze een echte kans van slagen heeft. Daarom start de therapie pas na een intake in ons filiaal in Doetinchem of Arnhem. Pas wanneer wij een goede kans van slagen zien, zullen wij u in detail uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak voor een intake gesprek

AH_0220