Widex EVOKE

Bestuurbaar
met app

Uitstekende
connectiviteit

Icon ear

Ervaar zelf
het verschil

Widex EVOKE

Het nieuwste, revolutionaire hoortoestel van Widex is de EVOKE. Dit nieuwe hoortoestel helpt u beter luisteren met behulp van ingebouwde machine learning. Wat betekent dat? Dat betekent dat uw hoortoestel te alle tijde automatisch bepaald welke geluiden versterkt dienen te worden, welke juist niet en wat u als drager graag wilt horen. Het hoortoestel raakt nooit uitgeleerd en blijft continu zoeken naar manieren waarop het uw gehoor nog meer kan helpen.

Dankzij het zelflerende algoritme zal uw luisterervaring nooit meer hetzelfde zijn.

Widex EVOKE

Een betere luisterervaring

De Widex EVOKE app verzamelt aan de hand van de EVOKE-app bevindingen. Deze bevindingen worden daarna via de app aan u gepresenteerd. U krijgt zo’n 15 à 20 A/B-vergelijkingen te horen, waarbij u kiest voor de voor u betere geluidskwaliteit. Nadat u uw keuzes ingevuld heeft, blijft het zelflerende algoritme zich verbeteren, zodat u continu kunt genieten van de beste geluiden.

Vandaag slim, morgen nog slimmer

Nadat u uw keuzes in de app heeft aangegeven, begint de Widex EVOKE zich aan te passen aan uw persoonlijke luistervoorkeuren, om op die manier een gepersonaliseerde luisterervaring te bieden. Naast de voorkeuren die u deelt met de app, worden ook gegevens die anoniem zijn verzameld uit de keuzes van andere gebruikers ingezet om uw luisterervaring nóg beter te maken.

Kies het profiel voor uw activiteit

Of u nu een feest heeft, gezellig met vrienden aan het lunchen bent, wilt genieten van de geluiden van de natuur of lekker naar muziek aan het luisteren bent; Widex EVOKE heeft overal een specifiek profiel voor ontworpen. Met behulp van deze profielen staat uw gehoorapparaat altijd optimaal ingesteld voor de activiteit waarmee u bezig bent. Via de EVOKE-app kiest u eenvoudig het vooringestelde profiel dat overeenkomt met uw situatie.

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de nieuwe Widex EVOKE hoortoestellen te bespreken. Maak snel een afspraak!

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Widex EVOKE hoortoestellen, dan willen wij u hier graag meer informatie over geven.

U kunt vragen naar Annemiek of Erwin.

info@anhd.nl

De Veentjes 5
7001 DL Doetinchem
0314-360560

Lawick van Pabststraat 209
6814 HG Arnhem
026-3511612

Video

Onderstaande video laat u zien hoe het Widex EVOKE hoortoestel te werk gaat om u de beste luisterervaring te geven die menselijkerwijs mogelijk is.

Bekijk de video en leer meer over de Widex EVOKE.

Meer informatie?

Stel direct uw vraag

“Maak kennis met het slimste hoortoestel op de markt”

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Gekwalificeerd audicien
  • Gespecialiseerd in tinnitus therapie
  • Hoge kwaliteit en service
  • Passend hoor advies
Annemiek
Erwin

Invulformulier