Widex BEYOND

Bestuurbaar
met app

Uitstekende
connectiviteit

Icon ear

Ervaar zelf
het verschil

Widex BEYOND

Draagt u of iemand die u kent hoortoestellen en klagen zij over het geluidsniveau van gesprekken? Op verjaardagen is het geluid vaak te luid, maar tijdens een voorstelling in de schouwburg is de voorstelling nauwelijks te volgen. Vervolgens moet het volume van het gehoortoestel handmatig aangepast worden, om aan het volume van de omgeving te voldoen.

Widex Beyond - De oplossing

De oplossing

Widex heeft hiervoor een oplossing gevonden met het nieuwe BEYOND gehoorapparaat. Het gehoortoestel herkent automatisch de geluiden in uw omgeving en past het geluid dat u hoort daar op aan. Zo worden omgevingsgeluiden gedempt, maar blijft spraak goed te verstaan. Ook kunt u door middel van een app op uw smartphone een aantal vaste profielen aanmaken, waarin u uw persoonlijke instellingen voor de gehoortoestellen eenvoudig vastlegt.

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de nieuwe Widex BEYOND hoortoestellen te bespreken. Maak snel een afspraak!

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Widex BEYOND hoortoestellen, dan willen wij u hier graag meer informatie over geven.

U kunt vragen naar Annemiek of Erwin.

info@anhd.nl

De Veentjes 5
7001 DL Doetinchem
0314-360560

Bakenbergseweg 72
6814 HG Arnhem
026-3511612

Eenvoudig aan te passen

Widex is een Deens producent van hoortoestellen. Het bedrijf heeft de reputatie één van de meest innovatieve hoortoestelfabrikanten ter wereld te zijn, door de constante ontwikkeling van digitale technologieën.

Hoge mate van aanpassingen mogelijk

Eén van de nieuwste technologische ontwikkelingen van Widex maakt het gebruik van een gehoortoestel vele malen gemakkelijker. De Widex BEYOND maakt het mogelijk uw gehoortoestellen te verbinden met uw smartphone om verschillende instellingen makkelijker aan te passen. Zo kunt u onder andere het volume en de richtinggevoeligheid van de microfoons instellen, en nog veel meer via de Widex BEYOND app.

Zo geven de gehoortoestellen u onder andere de mogelijkheid om het linker en rechter gehoortoestel onafhankelijk van elkaar op verschillende volumes te zetten.

Widex Beyond - Verstaanbaar

Verstaanbaarheid

Eén van de grootste uitdagingen voor dragers van een hoortoestel, is het ontvangen van een grote reeks aan verschillende geluiden, die ook allemaal van verschillende niveaus zijn. Het Widex BEYOND hoortoestel past zich automatisch aan het volume van het omgevingsgeluid aan. Op die manier hoort u alleen wat voor u belangrijk is en zijn luide omgevingen niet langer een storende factor voor u en kunt u weer op een zo natuurlijk mogelijke manier luisteren.

De meeste hoortoestellen maken het lastig om anderen te verstaan wanneer het buiten hard waait; de harde wind waait de hoortoestellen in en zorgt ervoor dat andere geluiden nauwelijks te horen zijn. De Widex BEYOND filtert door middel van het ingebouwde algoritme automatisch de wind die uw gehoortoestel ontvangt uit het geluid dat u uiteindelijk te horen krijgt, waardoor u een tot 30% beter spraakverstaan krijgt. Windruis wordt dus verminderd, terwijl uw spraakverstaan verbetert.

Widex BEYOND app

Het instellen en regelen van uw gehoortoestel was nog nooit zo eenvoudig als met de Widex BEYOND app. De app (beschikbaar voor zowel iOS als Android) stelt u in staat om verschillende profielen op te stellen voor verschillende activiteiten. Zo maakt u bijvoorbeeld een profiel aan voor verjaardagen, waarmee u het volume iets reduceert ten opzicht van normaal. Of u zet het volume harder om tijdens een natuurwandeling te genieten van het gefluit van de vogels: de opties zijn eindeloos!

Uw hoortoestellen worden wanneer deze aangezet worden, door de Widex BEYOND app automatisch geupdate, zodat u altijd beschikt over de laatste software. Alles wat u hiervoor hoeft te doen, is op ‘Oké’ te drukken.

Widex Beyond - Muziek streamen
Widex Beyond - Equalizer
Widex Beyond - Volume

Muziek luisteren zoals u dat wilt

Door uw hoortoestellen te verbinden met uw telefoon, kunt u muziek luisteren via de BEYOND app. De muziek zal zich dan aanpassen aan het door u geselecteerde profiel, waarin u lage, middelhoge en hoge tonen apart kunt configureren: zo luistert u altijd naar uw muziek op de manier die u prettig vindt.

Vaste profielen op uw favoriete locaties

Wanneer u de app toestaat om toegang te krijgen tot uw locatie, kan de app ook profielen herkennen die u vaak op bepaalde locatie gebruikt. Zet u uw gehoortoestel vaak wat zachter in uw favoriete restaurant, maar graag iets harder in het bos waar u uw hond uitlaat? De app herkent deze patronen en past automatisch voor u het gebruikte profiel aan. Ook kunt u gebruik maken van de ‘Vind mijn hoortoestel’ optie die in de app ingebouwd zit. Op die manier kunt u altijd de locatie van uw hoortoestellen achterhalen.

Ondanks alle opties voor connectiviteit, is het stroomverbruik van de Widex BEYOND ongekend laag. Het gehoortoestel is speciaal ontworpen voor deze connectiviteit, waardoor de batterij van het gehoortoestel minder vaak vervangen hoeft te worden dan bij vergelijkbare gehoortoestellen.

“Maak kennis met het beste hoortoestel op de markt”

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Gekwalificeerd audicien
  • Gespecialiseerd in tinnitus therapie
  • Hoge kwaliteit en service
  • Passend hoor advies
Annemiek
Erwin

Invulformulier