Second Opinion

 

Second Opinion

Meten is weten.

Na het bezoek aan uw eigen audicien kan het gebeuren dat u twijfelt of niet tevreden bent over de hoortest of het aangemeten hoortoestel. U heeft altijd recht op een second opinion van een andere audicien. Voor het bekijken van uw specifieke hoorprobleem en het aanpassen van uw hoortoestel wordt door ons gebruik gemaakt van Speech Mapping.

Speech mapping

Speech mapping is een aanpas verificatiemethode die zorgt dat de hoortoestellen goed technisch ingesteld worden. Voorts kunnen wij u met Speech Mapping laten zien wat het hoortoestel ten opzichte van uw gehoor voor u doet.

Met speech mapping stellen we eventueel uw hoortoestel technisch maximaal af.

Annemiek’s Hoorstudio biedt een second opinion aan. U kunt bij ons langskomen voor een extra hoortest of om de technische kwaliteit van uw hoortoestel in kaart te laten brengen door het gebruik van speech mapping.

Ook kijken we of u een maximaal spraakverstaan heeft. Dit gebeurt met een test waar u woorden na zegt op sterktes die ook in de praktijk veel voorkomen. Zo weet u na dit pakket van testen of er echt het maximale uit uw gehoorapparaten gehaald is.

Onze locaties

Vind hier waar wij ons bevinden.

Annemiek‘s Hoorstudio Arnhem
Bakenbergseweg 72
6814 HG Arnhem
026-3511612
Annemiek’s Hoorstudio Doetinchem
de Veentjes 5
7001 DL Doetinchem
0314-360560 Afspraak maken
Annemiek's Hoorstudio Hoortest vrouw

Ida , 43

Ik draag al jaren een hoortoestellen
” De hoortoestellen die ik nu heb bevielen me niet. Ik was aan het googelen en kwam Annemiek’s Hoorstudio tegen. Ik maakt een afspraak ik werd opnieuw gemeten en daarna werd na gemeten wat mijn hoortoestellen in mijn oor deden. De hoortoestellen werden bij geregeld en nu kan ik veel beter mijn familie verstaan. Alle complimenten aan Annemiek”.