Op maat

Gehoorbescherming op maat

Annemiek’s Hoorstudio levert goede op maat gemaakte gehoorbescherming.

Waarom op maat gemaakte gehoorbescherming? Het is verstandig als je ze de hele dag draagt. Dan is draagcomfort erg belangrijk. Van je baas krijg je vaak foam stoppen of kappen om het lawaai te dempen. Deze hebben allemaal het nadeel dat ze de spraak die vaak toch nodig is om je werk goed en veilig te doen buiten houden. Uw eigen veiligheid is dan niet gewaarborgd. Kappen zijn vaak bij warm weer en zwaar werk hinderlijk.

Op maat gemaakte gehoorbescherming laten je horen wat je moet en beschermen je toch. Er zit meestal een hogetonen filter in om de schadelijke geluiden te beperken. Maar voor bijvoorbeeld muziekliefhebbers hebben we ze ook met vlakke filters, deze zorgen ervoor dat de muziek natuurlijk blijft klinken.

In overleg met u bepalen we welk filtertype noodzakelijk is voor uw persoonlijke gehoorbescherming.

Onze locaties

Vind hier waar wij ons bevinden.

Annemiek‘s Hoorstudio Arnhem
Bakenbergseweg 72
6814 HG Arnhem
026-3511612
Annemiek’s Hoorstudio Doetinchem
de Veentjes 5
7001 DL Doetinchem
0314-360560 Afspraak maken
referentie Gehoorbescherming op maat - Annemieks hoorstudio

Karel ,56

Ik ben een stoere kerel en werk op de bouw
“Ik luister graag radio en doe mijn kappen dan maar vaak af. Bij Annemiek’s Hoorstudio maakte ze op maat gemaakte doppen en nu hoor ik de radio toch”.

Het maken van gehoorbescherming.

Annemiek’s Hoorstudio is uw specialist in gehoorbescherming.

Voor het op maat maken van uw bescherming maken we afdrukken van je oren. Je oren worden grondig geïnspecteerd. Waarna we ter bescherming van je trommelvlies een watje in je gehoorgang plaatsen. Dan spuiten we je gehoorgang vol met afdruk materiaal. Dit moet ongeveer 5 minuten harden en dan hebben we het model van je oor. Wij controleren dan of de afdruk diep genoeg is gemaakt en compleet is. Hiervan maakt het laboratorium de gewenste bescherming.

Gehoorbescherming gaat ongeveer 4 tot 5 jaar mee. Het is wel verstandig om ze jaarlijks te laten controleren.

AH_0220