Kind

Gehoorbescherming voor kinderen

Annemiek’s Hoorstudio levert gehoorbescherming voor kinderen.

Gehoorbescherming voor kinderen is erg belangrijk de oren hebben ze nog lang nodig. Ze horen nog veel meer van de hoge geluidsfrequenties. Ook hebben jonge kinderen vaak tot 12 jaar last van onrustige oren en dan zijn op maat gemaakte doppen een uitkomst. Komen uw kinderen bijvoorbeeld met oudjaar buiten dan is beschermen verstandig, maar ook op de kinderdisco feestjes is het verstandig om te beschermen.

Op maat gemaakte gehoorbescherming laten je horen wat je moet en beschermen je toch. Er zit meestal een hoge tonen filter in om de schadelijke geluiden te beperken. Maar voor bijvoorbeeld muziekliefhebbertjes hebben we ze ook met vlakke filters, dit voor de natuurlijke geluid.

We zullen je in Arnhem of Doetinchem graag adviseren wat een goede oplossing is. Met kinderen moet je wel rekening houden dat de oren nog groeien. Controleren is voor hun erg belangrijk.

Onze locaties

Vind hier waar wij ons bevinden.

Annemiek‘s Hoorstudio Arnhem
Bakenbergseweg 72
6814 HG Arnhem
026-3511612
Annemiek’s Hoorstudio Doetinchem
de Veentjes 5
7001 DL Doetinchem
0314-360560 Afspraak maken
AH_0021

Sam,9

Wat zag ik op tegen het maken van afdrukken en wat viel dat mee.

Het maken van gehoorbescherming.

Annemiek’s Hoorstudio uw kinder specialist.

Voor het op maat maken van gehoorbescherming maken we afdrukken van je oren. Bij kinderen zullen we ze rustig benaderen en verwachten we van de ouders dat zij dat ook doen. Zullen we de oren grondig inspecteren. Waarna we ter bescherming van je trommelvlies een watje in je gehoorgang plaatsen. Daarna spuiten we je gehoorgang vol met afdruk materiaal. Dit moet ongeveer 5 minuten harden en hebben we het model van je oor. Gedurende die 5 minuten mogen ze niet aan de oren komen, het afdruk materiaal is slecht uit kleding te verwijderen. Wij controleren of de afdruk diep genoeg is gemaakt en compleet is. Hier van maakt het laboratorium de gewenste gehoorbescherming.

AH_0220