Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Wij geven uitgebreid advies voor we verkopen.
Gehoorschade door lawaai is op dit moment, na slechthorendheid door ouderdom, de belangrijkste oorzaak van hoorproblemen. In een omgeving waar harde geluiden zijn zoals in een fabriek, in een discotheek of bij een concert moet u er voor zorgen dat u gehoorbescherming draagt. Het dragen van bescherming zorgt ervoor dat gehoorschade voorkomen wordt. Wanneer u dus in ruimtes of omgevingen met harde geluiden verblijft is het verstandig om u te laten adviseren over de mogelijkheden voor bescherming.

Gehoorberscherming is er in verschillende soorten en maten. Er wordt voor harde geluiden door machines andere gehoorbescherming gebruikt dan bij het bezoeken van een concert. De gehoorbescherming die gebruikt wordt in de industrie zorgt ervoor dat vooral de hoge tonen worden gefilterd. Hoge tonen zijn namelijk het schadelijkst voor het gehoor. Echter bij de gehoorbescherming voor harde muziek wordt gebruik gemaakt van vlakke demping. Hier worden alle toonhoogten gedempt, zodat er geen vervorming van de muziek plaatsvindt.

Onze locaties

Vind hier waar wij ons bevinden.

Annemiek‘s Hoorstudio Arnhem
Bakenbergseweg 72
6814 HG Arnhem
026-3511612
Annemiek’s Hoorstudio Doetinchem
de Veentjes 5
7001 DL Doetinchem
0314-360560 Afspraak maken
Annemiek's Hoorstudio

Ilse, 36

Ik ben geschrokken van een piep na een concert.
“Bij Annemiek’s Hoorstudio in Arnhem trof ik Erwin. Die gaf eerst uitleg en toen hebben we samen gekozen voor op maat gemaakte muziek gehoorbescherming. Ik draag ze nu elk concert”

Muziek en bescherming.

De muziek kan mooi blijven ook als we ons beschermen.

Bent u regelmatig bij een concert of maakt u zelf muziek zorg dan voor de juiste bescherming. Annemiek’s Hoorstudio heeft eigen oplossingen maar is ook dealer van ACS producten. Dus wilt u blijven genieten van uw favoriete muziek laat u dan door Annemiek’s Hoorstudio informeren: vraag naar de voor u mogelijkheden.

Het verschil in deze gehoorbescherming wordt veroorzaakt door het gebruik van een speciaal filter. De filters zijn leverbaar met verschillende dempingswaarden afhankelijk van de hoeveelheid decibel die uw oren te verdragen hebben. Ten slotte zorgt het gebruik van dit speciale filter in de gehoorbescherming ervoor dat er geen gehoorschade door lawaai ontstaat, maar dat u wel kunt blijven communiceren.

Annemiek’s Hoorstudio wil dat de gehoorbescherming die u aanschaft past bij uw oren. Goede bescherming wordt dus op maat gemaakt. Hierdoor zit deze comfortabel en veroorzaakt geen drukplekken. Annemiek’s Hoorstudio levert de volgende merken gehoorbescherming ACS, Audiform, Alpine, Exinore, Filterz en Pluggerz

AH_0220