Beste audicien van 2017

Datum: 26 september 2017 / Auteur: MB - BMA / Geef een reactie /

Met trots kunnen we mededelen dat Erwin uitgeroepen is tot beste audicien van het jaar 2017! Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar uitgereikt door Rayovac, marktleider op het gebied van de productie van batterijen van gehoorapparaten, in samenwerking met Audio Infos, EHIMA en EFHOH.

Onafhankelijke jury
Om te vieren dat er al tien jaar lang topkwaliteit in de sector aanwezig is, kwam afgelopen zomer een groep van onafhankelijke hoorspecialisten bij elkaar om uit een groot aantal Nederlandse inzendingen de beste audicien van Nederland aan te wijzen.

Uit honderden inzendingen bepaalt een door Rayovac samengestelde, onafhankelijke jury de beste audicien van het jaar. In hun zoektocht naar de beste audicien van het jaar, kiest de onafhankelijke jury het verhaal dat hen het meest inspireert. De onafhankelijke jury zoekt naar de audicien die verder is gegaan dan enkel het vervullen van zijn plicht. Deze audicien heeft volgens hen uitstekende zorg verleent aan patiënten en hun familie. Kortom, de beste audicien van het jaar.

Dit jaar heeft Erwin de eer gehad deze titel te mogen ontvangen, wat we natuurlijk een enorme eer vinden. Als audicien willen we onze klanten zo goed mogelijk helpen en hen iets extra’s geven.

Deze titel inspireert ons nóg meer om u als klant verder te helpen dan wat u van ons verwacht.

De winnende inzending
“Al na een paar minuten wist ik dat ik op het juiste adres was. We hadden een heel lang en open gesprek, gevolgd door een grondig gehooronderzoek. Het hoortoestel werd in kleine stapjes aangepast en na 11 sessies hebben we nu een fantastisch resultaat.”, aldus de inzending die voor onze titel heeft gezorgd.
“Ik hoor nu zelfs beter dan met mijn analoge hoortoestel, iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik red me nu in gezelschap, zelfs wanneer mensen in grote groepen allemaal tegelijk praten. Ik wil mijn oprechte dank uitspreken voor de ervaring, het geduld en de passie van meneer Lobato.”

Graag willen we iedereen bedanken die ons genomineerd heeft voor deze geweldige prijs.
Zonder jullie hadden we deze titel nooit kunnen krijgen!

Maak vandaag nog een afspraak bij de beste audicien van 2017!


Lees wat de organisatoren van de wedstrijd zeggen over ons op
http://audiologistoftheyear.nl/nederlandse-audioloog-van-het-jaar-2017-is-bekend/

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gekwalificeerd audicien
 • Gespecialiseerd in tinnitus therapie
 • Hoge kwaliteit en service
 • Passend hoor advies
Beste audicien - Erwin

Invulformulier


Abonneer nu op de nieuwsbrief


Bekijk ook eens:

 • Openingsdag 27 oktober
  26 september 2017
  Door: MB - BMA
 • Beste audicien van 2017
  26 september 2017
  Door: MB - BMA
 • wek- en waarschuwingssystemen
  26 september 2017
  Door: MB - BMA


 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *