Doetinchem

Audicien Doetinchem
Annemiek’s Hoorstudio

Annemiek’s Hoorstudio Doetinchem wil meer voor u betekenen.

In 2007 zijn we met Annemiek’s Hoorstudio als audicien in Doetinchem begonnen. We hadden toen één verwachting: dat een zelfstandig audicien meer kan betekenen voor zijn klanten. Al snel kamen we erachter dat deze verwachting werkelijkheid is. De persoonlijke aandacht en het beperkt aantal gezichten in de winkel maakt dat u persoonlijk wordt benaderd.

Wij vinden dat continu bijgeschoolde audiciens hoorzorg horen uit te voeren. Dezelfde filosofie hebben wij enkele jaren later ook in onze praktijk in Arnhem toegepast, met hetzelfde succes. Ervaart u het zelf en kom langs voor een afspraak.

Hoorzorg is heel persoonlijk. Bij Annemiek’s Hoorstudio in Doetinchem weten we als gediplomeerd audicien als geen ander dat goed luisteren de basis vormt van goede hoorzorg. Samen met u kijken we naar uw wensen en behoeften. We geven u persoonlijk advies en bespreken samen de mogelijkheden.

Bij Annemiek’s Hoorstudio in Doetinchem beschikken we over de meest moderne apparatuur voor de meting van uw oren en voeren we de oormeting uit in een geluidsarme cabine. Door deze apparatuur kunnen we de best mogelijke meting van uw gehoor uitvoeren. Een goede meting is van het grootste belang voor het uitvoeren een goede aanpassing.

Onze winkel is gevestigd op het plein van De Veentjes. Parkeren kan bij de winkel en invalideplaats is aanwezig, daarnaast is de winkel ruim ingericht.

We kunnen u verschillende soorten behandelingen aanbieden, zo kunnen we u bijvoorbeeld een algemene gehoortraining aanbieden.

In 2017 is mede-eigenaar Erwin benoemd tot beste audicien van 2017. Een titel waar wij als zelfstandig audicien natuurlijk ontzettend trots op zijn.

 

Onze locatie

Enige zelfstandig audicien Doetinchem
Annemiek’s Hoorstudio Doetinchem
De Veentjes 5
7001 DL Doetinchem
0314-360560

Afspraak maken

Waarom Annemiek’s Hoorstudio Doetinchem

Voor goede hoorzorg is specialistische aandacht nodig.

icon-hoortest - Annemiek's hoorstudio

Gratis hoortest & hooradvies t.w.v. €65,-

Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg.

icon-wachtlijst - Annemiek's hoorstudio

Geen wachtlijst & gratis parkeren-Arnhem

Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel.

icon-onafhankelijk - Annemiek's hoorstudio

Merk onafhankelijk & zelfstandige audicien

Annemiek’s Hoorstudio kiest met u een goed hoortoestel.

icon-second-opinion - Annemiek's hoorstudio

Second Opinion
expert

Niet tevreden met uw gehoor: laat ons adviseren.

 

icon-kinderen

Gespecialiseerd in kinderen

Kinderen hebben specialistische zorg nodig, die bieden wij.

Referentie

Referentie Stefanie - Annemiek's Hoorstudio

Stefanie van Alfen, 28

Sinds enige tijd had ik last van een rare piep in mijn oor en ik kon niet achterhalen waar die vandaan kwam. Na een intakegesprek ben ik begonnen met een tinnitus behandeling bij Annemiek. Na deze behandeling merkte ik dat de piep veel minder aanwezig was. Nu kan ik weer genieten van rust.

Onze visie

Annemiek aan het woord.

Wat kan dé audicien van Doetinchem u bieden?

Het doel van dé audicien van Doetinchem is het bieden van de beste maatwerkoplossingen aan slechthorenden en daarnaast het voorkomen van gehoorschade. Wij leveren alle merken hoortoestellen, daarnaast kunt u ook voor gehoorschade bij ons terecht. Wat bieden wij:
  • Meten in eigen meet cabine door een gekwalificeerde audicien.
  • Second Opinion. Wanneer u niet tevreden bent over de afstelling van uw hoortoestellen, meten wij na of uw hoortoestellen correct afgesteld staan en zo nodig stellen we uw hoortoestellen bij.
  • Kinderen, wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het aanpassen van hoortoestellen voor alle leeftijden. De hoortoestellen van kinderen moeten anders aangepast worden dan die van volwassenen.
  • Tinnitus Therapie. Heeft u al jaren last van een piep in uw oor (oorsuizen) en bent u overal al geweest? Neem dan eens contact met ons op.
  • Anti-hyperacusis training. Bent u overgevoelig voor geluid? Dan hebben wij hier het anti-hyperacusis programma voor.
  • Gehoortraining. Wil het horen in gezelschap niet lukken? Dan hebben wij daar een gespecialiseerde training voor.
  • Gehoorbescherming. Voorkomen is beter dan genezen. We leveren alle mogelijke gehoorbescherming op maat gemaakt.
We geven graag info zodat wij u beter kunnen helpen. Onze lijfspreuk is: “Als we u leren wat u aan ons moet vragen, dan kunnen wij u goed helpen". Wij zien u graag bij Annemiek's Hoorstudio, zelfstandig audicien Doetinchem.
Annemiek Audicien Doetinchem