Arnhem

Audicien Arnhem
Annemiek’s Hoorstudio

Wij laten u beter verstaan in gezelschap

Annemiek’s Hoorstudio is de zelfstandige gediplomeerde audicien in Arnhem. Wij vinden dat goede hoorzorg moet gebeuren door gediplomeerde en continu (bij)geschoolde audiciens. Al sinds 2013 brengen wij u met onze locatie in Arnhem hoorzorg, zoals wij vinden dat deze gegeven dient te worden. We luisteren naar uw wensen en stoppen niet voordat u tevreden bent.

Onze winkel in de Bakenbergseweg op nummer 72 hebben wij geopend met het doel om Arnhem van goede hoorzorg te voorzien. Met deze locatie zijn wij de gediplomeerde audicien in Arnhem.
Goede hoorzorg bereiken we door persoonlijk advies, gebaseerd op uw wensen en behoeften.

Op de Bakenbergseweg vindt u onze winkel in de prachtige Heilig Hart Kerk. Parkeren voor de zaak is gratis. Ook heeft buslijn 9 een halte voor de deur. Ook ligt de winkel maar ongeveer 15 minuten lopen van centraal station Arnhem.

Mocht u niet in staat zijn om onze winkel te komen bezoeken, dan kunnen wij ook bij u thuis komen. Het is echter beter als u langskomt in onze winkel. In onze winkel beschikken we namelijk over betere apparatuur. Verder hebben wij geen wachttijden, we werken wel op afspraak.

Naast onze locatie in Arnhem, hebben wij ook een locatie in Doetinchem, waar wij service van hetzelfde niveau aan kunnen bieden.

In 2017 is mede-eigenaar Erwin benoemd tot beste audicien van 2017. Een titel waar wij als zelfstandig audicien natuurlijk ontzettend trots op zijn.

Onze locatie

Zelfstandig audicien Arnhem

Annemiek‘s Hoorstudio Arnhem Bakenbergseweg 72
6814 HG Arnhem
026-3511612
Afspraak maken
locatie-annemieks-hoorstudio locatie-annemieks-hoorstudio locatie-annemieks-hoorstudio locatie-annemieks-hoorstudio

Waarom Annemiek’s Hoorstudio Arnhem

Voor goede hoorzorg is specialistische aandacht nodig.

Audicien Arnhem - Icon hoortest

Gratis hoortest & hooradvies t.w.v. €65,-

Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg.

Audicien Arnhem - Icon wachtlijst

Geen wachtlijst & gratis parkeren-Arnhem

Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel.

Audicien Arnhem - Icon onafhankelijk

Merk onafhankelijk & zelfstandige audicien

Annemiek’s Hoorstudio kiest met u een goed hoortoestel.

Audicien Arnhem - Icon second opinion

Second Opinion
expert

Niet tevreden met uw gehoor? Laat ons adviseren.

 

Audicien Arnhem - Icon kinderen

Gespecialiseerd in kinderen

Kinderen hebben specialistische zorg nodig, die zorg bieden wij.

Referentie

Audicien Arnhem - Referentie Timo

Timo Duursma, 38

Ik merkte dat ik steeds meer moeite kreeg met het verstaan van anderen in een drukke omgeving, maar niet wanneer het rustig was. Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Annemiek’s Hoorstudio. Zij hebben mij door middel van een gehoortraining geholpen. Nu kan ik anderen beter verstaan in drukke ruimten, zonder hoortoestel!

Onze visie

Annemiek aan het woord.

Wat kan dé audicien van Arnhem u bieden?

Het doel van dé audicien van Arnhem is het bieden van de beste maatwerkoplossingen aan slechthorenden en daarnaast het voorkomen van gehoorschade. Wij leveren alle merken hoortoestellen, daarnaast kunt u ook voor gehoorschade bij ons terecht. Wat bieden wij:
  • Een gekwalificeerd audicien die u meet in onze eigen meet cabine.
  • Second Opinion. Wanneer u niet tevreden bent over u hoortoestellen, meten wij na of deze optimaal ingesteld zijn. Zo nodig stellen we uw hoortoestellen opnieuw in.
  • Kinderen. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het aanpassen van hoortoestellen van kinderen. Hoortoestellen van kinderen moeten namelijk anders aangepast worden dan die van volwassenen.
  • Tinnitus Therapie. Neem contact met ons op wanneer u al jaren last heeft van een piep in uw oor.
  • Anti-Hyperacusis training. Wanneer u overgevoelig bent voor geluid, bieden wij u een anti-hyperacusis programma aan.
  • Gehoortraining. Wij bieden een gespecialiseerde training voor het horen in gezelschap.
  • Gehoorbescherming. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom leveren we alle mogelijke gehoorbescherming, speciaal voor u op maat gemaakt.
We geven graag info zodat wij u beter kunnen helpen. Onze lijfspreuk is: “Als we u leren wat u aan ons moet vragen, dan kunnen wij u goed helpen". Wij zien u graag bij Annemiek's Hoorstudio, zelfstandig audicien Arnhem.
Audicien Arnhem - Annemiek