Audicien

Over ons

Momenteel werken er twee audiciens bij Annemiek’s Hoorstudio.

Annemiek de Rooij

Audicien

Goedendag, mijn naam is Annemiek de Rooij. Ik ben audicien en mede-eigenaar van Annemiek’s Hoorstudio.

Het is erg leuk om advies te geven aan mensen die op zoek zijn naar gehoorbescherming of die een oplossing zoeken voor hun hoorprobleem.

Mijn specialisaties zijn:

Met mijn meer dan 30 jaar ervaring als audicien geef ik graag een passend hoor advies, zodat u als klant tevreden bent over de hoor oplossing en natuurlijk onze service. Ik ben trots op mijn werk als audicien en op onze eigen Hoorstudio. Nu is het voor mij mogelijk om mensen te helpen door een hoor oplossing aan te bieden die aansluit bij de wensen van de klant.

Mijn sterke kant als audicien is dat ik graag de tijd neem voor u en luister naar wat u als klant nu echt wilt. Hierdoor kunnen we uit de grote keuze hoor oplossingen die Annemiek’s Hoorstudio biedt de beste oplossing voor u kiezen.

Annemiek's Hoorstudio

Erwin Lobato

Audicien

Hallo, ik ben Erwin Lobato. Ik ben mede-eigenaar van Annemiek’s Hoorstudio. Daarnaast ben ik gekwalificeerd audicien en ben ik te vinden op onze vestigingen in Arnhem en Doetinchem.

Na een lange ervaring in de hotellerie, heb ik in 2002 mijn diploma voor audicien gehaald. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd in de kinderaudiologie. Graag wil ik kinderen met hoorprobleem helpen. De ouders een goede uitleg geven over het hoorprobleem en de mogelijke hoor oplossingen speelt hierbij een grote rol.

Mijn specialisaties zijn:

Mijn passie ligt enerzijds bij kinderen met hoorproblemen en anderzijds bij het bieden van een zo hoog mogelijke kwaliteit en service. Het bieden van deze hoge kwaliteit en service is de voornaamste reden dat wij gestart zijn met onze eigen hoorstudio. Of het nu gaat om gehoorbescherming of een hoortoestel? Wij verzekeren dat wij er alles aan doen om een passende oplossing te bieden voor uw hoorprobleem.

In 2017 ben ik door een vakjury uitgeroepen tot beste audicien van 2017, op basis van beoordelingen van onze klanten. Ik ben ontzettend trots op deze prestatie en wil iedereen bedanken die op mij gestemd heeft.

Annemiek's Hoorstudio